STAGE Digital Marketing & E-commerce & PR
LOCCITANE BELGIUM
Antwerp, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Description de l'entreprise L'Occitane en Provence, opgericht in 1976 in de Provence regio in het zuiden van Frankrijk, is een wereldmerk, welke premium, natuurlijke en persoonlijke verzorging en well-beïngproducten en services aanbiedt vanuit de Provence.

Vandaag de dag heeft de Groep L'OCCITANE zes merken (L'OCCITANE en Provence, Melvita Erborian, L'OCCITANE au Brèsil, Limelife By Alcone en ELEMIS) in zijn portfolio en ontwikkelt producten van een hoogwaardige kwaliteit, op basis van natuurlijke en organische ingrediënten met respect voor de herkomst, het milieu en de mens.

Description de la fonction De stage heeft plaats in de Operational Marketing (MOP) Afdeling van L'Occitane Benelux. Je zal rechtstreeks samenwerken met onze Digital, PR & Marketing Supervisor en zal verantwoordelijk zijn voor het vertalen van internationale marketing and E-commerce projecten voor de lokale markt en lokale websites.

Je zal mee helpen de lokale marketing te ontwikklelen en te verbeteren om zo de In-store traffic te verhogen. Je zal mee PR-events organiseren en een maximum aan visibiliteit in de magazines proberen te behalen.

Dagelijks zal je E-commerce helpen met e-mailings en onsite posts. Uw missie : Digital : Je helpt bij het beheren en optimaliseren van onze aanwezigheid op verschillende sociale mediakanalen Je schrijft vlotte en boeiende teksten Je houdt onze website up to date Je analyseert en rapporteert website cijfers Je maakt een content plan waarin je vastgestelde doelstellingen omzet naar concrete lokale acties en campagnes Je hebt een grote rol bij het organiseren, ontwikkelen en opvolgen van marketingacties PR : Je werkt samen met de PR manager acties uit Je houdt de database continue up to date met het juiste beeldmateriaal Je helpt mee de PR stands in te richten Je vertegenwoordigt L'Occitane op PR-events en staat de pers en bloggers te woord Je houdt diverse mediakanalen in de gaten om zo interessante profielen te spotten die passen bij ons merk.

E-commerce : Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de FAQ Het is voor jou een uitdaging om een oplossing te vinden voor vragen of problemen die via Cusomer Service binnenkomen Maandelijks volg je de KPI resultaten op Profil recherché Je hebt (of hebt bijna) een Bachelor, Master of Universitair diploma.

Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Frans. Je bent gepassioneerd door Cosmetica, Marketing & PR. Nous offrons Een interessante stage van minstens 1 maand in een internationaal groeiende onderneming.

Een grote uitdaginng in een jong en dynamisch team. Een aantrekkelijk voordeel op de job market.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier