Montagemedewerker - regio Deinze
AGO Jobs & HR
Deinze, Oost-Vlaanderen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Voor een groeiend bedrijf in de machinebouw in de regio van Deinze zijn wij op zoek naar een extra medewerker. Deze medewerker werkt in het atelier aan het proces verbonden aan het ontwikkelen en het produceren van silos voor de voedingsindustrie.

Hierbij sta je in voor het instellen van allerlei machines, met als doel het afwikkelen van de silo. De functie vereist een grote nauwkeurigheid.

Je moet immers rekening houden met de verschillende soorten materies (verharders, harsen...) die in het proces worden gehanteerd.

Je bent de geschikte kandidaat als je een technische opleiding hebt gevolgd. Je hebt dan ook een grote passie voor mechanica.

Een kennis van kunststoffen (glasvezel) is een pluspunt. Je werkt graag in team samen. Je hebt zin voor initiatief en je hebt zin voor verantwoordelijkheid, orde en netheid.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier