Technisch operator (3-ploegen) - Metaalindustrie (M/V/X)
Over Ago
Nieuwkerken-Waas
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een metaalbedrijf te Sint-Niklaas is AGO technics op zoek naar een technisch operator die in 3 ploegen kan werken. Als beeldschermoperator ben je verantwoordelijke voor het volgende takenpakket : -

 • Het instellen en opvolgen van de parameters gedurende het proces; - Het aanbrengen van de grondstoffen; - Het in orde brengen van de nodige administratie gedurende het proces;
 • Het herstellen en opsporen van kleine technische storingen tijdens het proces.
 • Vereisten

  Je hebt een diploma van het secundair onderwijs, binnen een meer technische afstudeerrichting of andere. Je bent communicatief vaardig, bereid de handen uit de mouwen te steken en houdt ervan in team te werken.

  Je hebt een sterk leervermogen en bent bereid bij te blijven leren. Tenslotte wens je te werken in een 3-ploegen systeem

  Aanbod

  Na een eerste gesprek met de Supervisor van de operatoren, volgt er nog een tweede gesprek die gekoppeld is aan een rondleiding binnen de firma.

  Dit systeem werpt ook zijn vruchten af, er is weinig verloop binnen de firma en de anciënniteit binnen de firma ligt zeer hoog.

  Afhankelijk van je profiel krijg je na een positieve interimperiode een vast contract of start je onmiddellijk met een vast contract.

  Je komt terecht in een zeer stabiele en uitdagende werkomgeving, waar tal van gespecialiseerde technische opleidingen worden aangeboden.

  Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met verscheidene extra legale voordelen. Centraal in de firma, blijft de mensgerichte en aangename werkomgeving, waarbij collegialiteit een zeer belangrijke rol inneemt.

  Het betreft geen grote anonieme omgeving, maar er heerst eerder een humane en persoonlijke aanpak. Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving?

  Neem dan zeker met ons contact op. Per mail naar gent.technics ago.jobs of telefonisch op 09 / 374.61.33.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier