Azure Cloud Platform Architect
AE
Heverlee, Lovaina, Bélgica
5 dagen geleden

Wie zijn we

 • Bij AE - Adapt & Enable - draait alles rond uitdagende projecten, organisaties én mensen. Mensen bij AE en mensen bij onze klanten.
 • Onze structurele focus op kennisdeling en opleiding, zorgt ervoor dat onze mensen sterk in hun schoenen staan en zo hun kennis ook kunnen overbrengen.

  Projecten realiseer je in verschillende sectoren (Finance, Utilities, Supply Chain, ) en we hebben projecten binnen uiteenlopende competentiedomeinen zoals enterprise en business architectuur, software architectuur & development, information management, analytics, integratie, .

  Door in te stappen in die projecten, willen we vooral ook helpen om constant verbetering te brengen binnen die organisaties.

  We investeren ons om mee te denken en vanuit kleine of grote stappen onze klanten te helpen om een sterke, wendbare organisatie te zijn in de digitale wereld van vandaag.

  Je geeft dus mee vorm aan strategische projecten op het raakvlak van business, technologie (IT), en organisatiestructuur.

  AE is een Belgische, autonome en groeiende organisatie die 360 medewerkers telt en kantoren heeft in Heverlee, Gent, Hasselt, Groot-Bijgaarden en Antwerpen

  Jouw rol? Als Azure Cloud Platform Architect zet je mee je schouders onder de verdere uitbouw van één van de strategische focusdomeinen van AE, onze Cloud offering.

  Daaronder valt ondermeer : ·Cloud Visie & Strategie (alignering met business strategie, )·Cloud Governance Foundation (basis networking, security, cost management, )·Cloud Platform Enablement (platform team, referentie architecturen, CI / CD, infrastructure as code, )·Cloud Software Architectuur & Development, zowel via SaaS modellen als maatwerkJe helpt onze klanten maar ook onze eigen product studio teams in het ontwerp en de opzet van een degelijke basis voor hun cloud platform.

  Je hebt daarbij een goed begrip van infrastructuurconcepten (compute, storage, networking) en kan die vertalen naar een inrichting van het platform op zo’n manier dat ontwikkelteams ontzorgd worden van de onderliggende complexiteit.

  Je hebt een achtergrond als ontwikkelaar en hebt affiniteit met devops en infrastructuur, of je hebt een achtergrond als devops of site reliability engineer en hebt affiniteit met software architectuur.

  Hoe dan ook ben je vertrouwt met concepten zoals CI / CD, GitOps en Infrastructure as Code. Je ziet in dat de waarde van Cloud in enterprise omgevingen zich pas kan realiseren als er ook de nodige aandacht gaat naar observability, beveiliging en oog voor kostenbeheer.

  Profiel? ·Je hebt een passie voor Azure en volgt het platform van dichtbij op. Tegelijk heb je geen oogkleppen, en volg je zijdelings ook de aanpak van de andere grote platformen (AWS, GCP, )·Je bent analytisch sterk met een kritische blik op de wereld.

  Je haalt trots uit je werk en streeft naar just enough aanpak / structuur / methode. ·Je bent leergierig, je interessegebied en ervaring reikt verder dan infrastructuur : concepten zoals microservices, containers, integratie, data, messaging of security zijn je niet vreemd ·Je kan de cloud infrastructuurnoden voor een platform of applicatie identificeren, aanbevelen of valideren en kan deze ook (helpen) opzetten·Je hebt affiniteit / ervaring met agile projectwerking·Je bent vlot in communicatie met een positieve en constructieve ingesteldheid.

  Je kan je ideeën helder brengen naar de mensen rond je. Je kan binnen je team mensen gemakkelijk meenemen in je denkwijze en neemt andere perspectieven gemakkelijk mee in rekening.

 • Je kan anderen (bege)leiden in hun groei op technisch vlak. ·Je bent stressbestendig, resultaatgericht en pakt graag complexe vraagstukken aan.
 • Wij bieden? Als Great Place to Work™ stimuleert AE een bedrijfscultuur die aansluit bij de noden van zelfsturende teams.

  Kennisdeling, ruimte voor persoonlijke evolutie en teamplay staan daarin centraal. We stuwen elkaar en onze klanten steeds vooruit met innoverende technologieën, methodes en inzichten.

  Zo bouwen we als consultants mee aan de toekomst, creëren we echte waarde bij onze klanten en daarmee ook voor onszelf. Over de afgelopen 22 jaar groeiden we met trots uit tot een bedrijf van meer dan 360 collega's.

  Stuk voor stuk mensen die vooruit denken en streven naar verbetering. Schrijf je in in onze bedrijfscultuur, neem je ontwikkeling in eigen handen en help ons uitdagende projecten te realiseren bij onze klanten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier