Project Manager – 20% reizen
Dixon & Company
Antwerp, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Over onze klant Deze internationale KMO, actief in de procesindustrie, is dankzij de doorgedreven kennis, uitstekende service en uitgekiende strategie op enkele decennia tijd uitgegroeid tot vaste partner van diverse welbekende multinationals wereldwijd.

Ieder jaar weten zij een sterke groei van gemiddeld 10% te realiseren en ook de komende jaren zien er zeer rooskleurig uit.

Ter ondersteuning van deze gestage groei zijn zij voor het HQ in de Noorderkempen op zoek naar een Project Manager met een brede technische interesse die graag op regelmatige basis (+ / - 20%) in het buitenland wil vertoeven.

Jobomschrijving Het volledige beheer van 1 à 3 simultaan lopende projecten (waarde tot 2,5MIO euro / project), gaande van de overdracht van sales tot en met de oplevering bij de klant.

Voeren van besprekingen met klanten, uitvoeren van feasibility studies, uitwerken van de projectdetails en opstellen van de planning.

Contacteren en onderhandelen met leveranciers en plaatsen van bestellingen. Aansturen en coachen van het projectteam en bijsturen waar nodig.

Voeren van projectmeetings en rapporteren van de vorderingen aan de operations & engineering manager van het bedrijf. Profiel Master industrieel ingenieur.

Min 3 jaar relevante werkervaring als projectingenieur of projectmanager. Sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden.

Je houdt van het nemen van initiatief en je kan goed zelfstandig werken. Aanbod Mooi salarispakket met wagen (incl. tankkaart) en tal van extralegale voordelen.

Buitenlandvergoeding van minstens 70 euro per dag en een extra vergoeding voor eventueel verblijf in het weekend. Het bedrijf investeert in kwalitatieve opleidingen, gaande van technische opleidingen tot cursussen voor soft skills, zodat jij de best mogelijke ondersteuning krijgt om een echte expert te worden in je vak en je klanten de best mogelijke service te kunnen geven.

Je zal nauw kunnen samenwerken met ervaren ingenieurs die jou op korte tijd de kneepjes van het vak zullen leren en waar je steeds bij terecht kan met al je vragen.

Verticale en horizontale doorgroeimogelijkheden, afgestemd op jouw ambities, zodat je ook op lange termijn de nodige uitdagingen zal vinden.

Een boeiende positie binnen een sterk groeiend, vooruitstrevend bedrijf met korte beslissingslijnen waar hij als projectmanager mee het verschil kan maken : Haal voldoening uit je job!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier