Assistent Shopmanager Kuurne
Accent
West-Vlaanderen, West-Vlaanderen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Als assistent shopmanager

 • werk je nauw samen met de shopmanager
 • bij afwezigheid van de verantwoordelijke neem je de leiding van de winkel over
 • je bent een echte people manager
 • je schrikt niet terug voor organisatorische taken zoals planning en administratie
 • je werkt doelgericht en doet er alles aan om de targets te halen
 • Als assistent shopmanager ben je een echte people manager met de nodige commerciële skills.? Klantgericht : Je zet van nature de klant steeds centraal en streeft naar een optimale klantenbeleving.

 • Doen : Je pakt graag uitdagingen en opportuniteiten meteen aan met een enthousiasme dat anderen inspireert.? Kritisch zijn : Je stelt dingen altijd in vraag met een kritische en open blik.
 • Je zoekt graag naar opportuniteiten en stelt nieuwe ideeën voor om de klantenervaringen steeds te verbeteren.? Continu ontwikkelen : Je kent je sterktes en zwaktes doordat je iemand bent die open staat voor feedback en hier ook iets mee doet.

  Je houdt ervan om jezelf te onplooien op persoonlijk en vaktechnisch vlak en je helpt ook graag anderen om te groeien.Je matcht met de waarden doordat je iemand bent die positief in het leven staat en die getuigt van ondernemerschap enthousiasme teamspirit respect voor zichzelf en voor anderen fierheid en oprechtheid.

  Je spreekt vlot Nederlands andere talen zijn een pluspunt maar geen vereiste. Je bent flexibel naar overuren hulp aan andere collega?

  s en bereid te werken in een variabel uurrooster. Werken in het weekend (zaterdagen en / of zondagen) is geen probleem voor jou.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier