ploegchef productie nacht
Accent Jobs for People NV
Nazareth, BE
6 dagen geleden
 • Je bent verantwoordelijk voor sturen van de productie vanaf de aanvoer aardappelen tot en met het produceren van de aardappelspecialiteiten, en kan zo een stipte uitvoering van de productieplanning garanderen, dit zowel naar kwantiteit, kwaliteit als naar hygiëne en voedselveiligheid.
 • Hiervoor heb je de leiding over een team van een 10-tal medewerkers die je van op de werkvloer op een stimulerende wijze coacht om de vooropgestelde productieplanning stipt en correct te kunnen volgen.
 • Je hebt voeling met techniek en kan zo kleine, eenvoudigere technische storingen zelfstandig oplossen; grotere, meer complexe storingen kan je correct analyseren en communiceren naar de technische dienst.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier