Technieker elektrische handgereedschappen
Accent
Geel, Flanders, Belgium
3 dagen geleden
source : Jobat

Onze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten.

Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken, van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels.

Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow.

Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto : "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde.

Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar hun hand.Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als :

 • Betrouwbaar : Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.
 • Wendbaar : Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.
 • Inventief : Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.
 • No-nonsense : Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .
 • Functieomschrijving Als technieker elektrische handgereedschappen ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van ons uitgebreid machinepark.

  Je zorgt voor het onderhoud van ons machinepark, machines aangedreven door elektriciteit, dieselmotoren, stroomgroepen, betonpompen, hoogwerkers, bobcats, graafkranen,

  Elektrische handgereedschappen zoals slijpmolens, boorhamers, breekhamers, . . . zullen prioriteit krijgen.

  Herstellingen voer je zelf uit, alsook het opzoeken en bestellen van onderdelen.

  Je werkt in ons atelier te Geel. Na ongeveer een looptijd van een jaar kan je worden uitgezonden voor interventies op onze werven.

  s Morgens start je om 8 uur. Je werkt elke dag tot 16u45, op vrijdag tot 15u30.

  Profiel Als technieker heb je een diploma elektromechanica op zak of je hebt heel wat ervaring in een soortgelijke functie.

  Goede kennis van elektromechanica en elektriciteit zijn een must. Kennis van hydraulica en pneumatica zijn een pluspunt.

  Je kan vlot communiceren in het Nederlands en je heb een VCA-attest op zak. Heb je dit niet, dan ben je bereid dit te behalen.

  Veilig werken is belangrijk voor jou, dus je houdt je daarom altijd aan de veiligheidsregels en motiveert het team om dit ook te doen.

  Je hebt een rijbewijs B.

  Diploma is niet het belangrijkste, wel je motivatie om nieuwe dingen aan te leren en jezelf te ontplooien.

  Aanbod Voor wat hoort wat. In ruil voor jouw vakmanschap krijg je :

 • Een goed loon, altijd op tijd betaald.
 • Een maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.
 • Steeds het juiste materiaal en machines.
 • De werkkledij die je nodig hebt.
 • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.
 • En wat is nog belangrijk :

 • Onze klant is een financieel gezond bedrijf.
 • Werkzekerheid gegarandeerd
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier