Junior teamleader logistiek Collect&Go Erpe-Mere
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

We zoeken een junior teamleader logistiek voor het distributiecentrum (DC) van Collect&Go in Erpe-Mere. In onze DC’s ontvangen we goederen, beheren we voorraden en zorgen we dat alles mooi op tijd in de afhaalpunten geraakt, elke dag opnieuw.

Je start met een opleidingstraject afgestemd op jouw ervaring. Daarin krijg je een grondige vorming met verschillende stages en kom je te weten hoe een distributiecentrum werkt.

Geleidelijk aan krijg je meer taken en verantwoordelijkheden. Zo ontwikkel je verschillende vaardigheden in people management (coaching en begeleiden van medewerkers) en krijg je alle jobtechnische taken (planning en organisatie) onder de knie.

Na je training ben je helemaal klaar voor de job van teamleader in het kloppende hart van Colruyt Group.

Als teamleader stuur je een team aan van 35 medewerkers in het distributiecentrum. Je geeft leiding en zorgt ervoor dat je medewerkers zich kunnen ontwikkelen en plezier beleven aan hun job.

Daarnaast laat je alle dagelijkse processen efficiënt, vlot en veilig verlopen. Je organiseert je dienst zodat alles op wieltjes loopt.

Op den duur ken je onze bedrijfs- en werkprocessen zo goed dat je zelf ziet waar het nog beter kan. Je komt dan met slimme voorstellen voor meer efficiëntie en zet ze ook om in de praktijk.

 • Ervaring Je hebt een bachelordiploma of gelijkwaardige ervaring.
 • Flexibiliteit Je werkt in twee ploegen zoals je teamleden. Af en toe werk je ook in het weekend.
 • Eigen inbreng Het is onmogelijk om al je taken in lijstjes en procedures te gieten. Maar dat moet ook niet voor jou. Jij ziet zelf wat er moet gebeuren.
 • En dat doe je dan ook gewoon.

 • Een people manager Je vindt het leuk om met mensen te werken en wil nog beter worden in het coachen en motiveren van collega’s.
 • Talenkennis Je spreekt goed Nederlands en Frans : je drukt je vloeiend uit in één van beide talen en kan in de andere taal minstens een gesprek voeren met je collega’s.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier