Klantenadviseur
AGO Jobs & HR
Antwerpen, Antwerpen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze gekende nationale klant zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker met groene vingers of een passie voor dieren.

De plaats van tewerkstelling is Lier en Mechelen of in Schelle. Jouw taken zullen onder andere de volgende zijn : - Je verleent advies en service naar de klanten toe na kennismaking met de winkel, de producten en processen.

 • Je ondersteunt de klanten met deskundig advies.- Je beheert de rayons : bevoorrading, product placement, merchandising.
 • Je hebt een sterke interesse in tuin, dier of bakken.Een diploma richting land- en tuinbouw of dierzorg is een pluspunt!Je bent commercieel ingesteld.

  Een eerdere ervaring als verkoper / verkoopster is een pluspunt, maar zeker geen vereiste.Het Nederlands spreek je uitstekend.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier