.Net Dev. | Neem initiatief in de digitalisering + top pakket
Austin Bright
Antwerpen, Belgium
5 dagen geleden
source : Experteer

IntroductionOm het digitaliseringsproces alsook de groei van de onderneming verder te zetten, gaan ze op zoek naar een ontwikkelaar met een trekkersmentaliteit.

Voor de implementatie van het nieuwe interne CRM-systeem, is het dan ook belangrijk dat de persoon de nodige communicatieve vaardigheden heeft.

Je zal hier nauw samenwerken met de verschillende afdelingen binnen de onderneming. Hierdoor bouw je een sterke, langdurige relatie op! Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Contacteer ons dan vandaag nog en wie weet start jij hier binnenkort!Webapplicatie .Net , Javascript Framework, SQL, cloud en mobiel - Locatie : AntwerpenResponsibilitiesJouw verantwoordelijkheden : Webapplicatie, .

Net , Javascript Framework, SQL, cloud en mobielAls centraal persoon binnen dit nieuw project zijn er hoge verwachtingen op zowel functioneel, alsook op technisch vlak.

Je verzorgt de technische en functionele analyse van het project.Daarnaast ben je samen met het team verantwoordelijk voor de design en het verder ontwikkelen van de software.

Als verantwoordelijke van het project, volg je dit natuurlijk nauwgezet op.ProfileJouw profiel : Webapplicatie, .Net , Javascript Framework, SQL, cloud en mobielJouw technische bagage bestaat uit minimaal 3 jaar professionele ervaring met ASP.

NET en Javascript. Je zet je schouders er steeds stevig onder. Je neemt de koe steeds bij de horens en je staat in voor de communicatie tussen de verschillende stakeholders.

Jouw redeneringsvermogen is een van je sterkste punten. Je gaat steeds probleemoplossend te werk en verdiept je graag volledig in de materie waarin je bezig bent.

Als persoon ben je flexibel en pas je je vlot aan nieuwe omstandigheden aan.Job OfferOns aanbod : Webapplicatie .Net , Javascript Framework, SQL, cloud en mobielNaast de technische uitdaging die met het nieuwe project zal komen, geniet je hier ook van de nodige autonomie.

Hier stimuleert men de input van haar werknemers.Een uitstekende work / life balance. Je geniet hier van de volle 38 verlofdagen, zeer flexibele werkuren (7u30 - 10u starten) en de nodige interne activiteiten waar je echt gesoigneerd wordt.

Aantrekkelijk verloning aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, 13de en 14de maand en ecocheques.

Overuren worden uitbetaald!Keywords : Webapplicatie .Net , Javascript Framework, SQL, cloud en mobielHeb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin ge nteresseerd kan zijn?

Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply austinbright.com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier