Brunel - System Engineer
Brunel
Antwerp, Belgium
il y a 6j
source : ictjob.be

Context Red Alert op de monitoring, de fileservers, applicatieservers en nog enkele anderen liggen eruit... Als een ware IT-held open je een command prompt en probeer je de servers te pingen.

Allemaal timeouts?! In de console van de hypervisor zie je dat de VMS aan het opstarten zijn op de andere, zodra deze zijn opgestart open je de nodige systeem logs.

Je zet al je troubleshooting skills in om te onderzoeken, waarom al deze servers plots down gingen. Gevonden! Een RAM module van de host geeft fouten.

Je opent een call bij de Hardware leverancier die het stuk moet komen vervangen, je volgt de call op en jobs's done! Ben jij de held waarbij zulke uitdagingen top of mind zijn en die alles op alles zet om de oplossing te vinden?

Jobomschrijving Als System engineer kom je in een team terecht bij één van onze klanten waar je verantwoordelijk bent voor het volledig technisch beheren en documenteren van de totale of gedeeltelijke IT infrastructuur.

Natuurlijk bekijken wij samen met jou welke klanten en opdrachten het beste bij jou passen als persoon en profiel zodat je elke dag met een goed gevoel naar je opdrachtgever vertrekt.

Of je nu Specialist bent in Linux, Unix of Windows, je eerder een Virtualization Engineer of Storage Specialist bent, wij bezorgen jou een uitdagend project waar jij al je talent in kwijt kan.

Daarbovenop verzorgen wij voor jou een traject waar jij je talenten nog verder in kan uitbouwen! Profiel Je hebt een diploma (Bachelor of Master) in de Informatica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 3 jaar ervaring in de rol van System Engineer Je hebt diepgaande kennis van Linux, Unix, Windows en / of andere Microsoft producten Je hebt kennis van Hypervisors of Storage of andere Server technologieën Je bent analytisch ingesteld en communicatie is één van jouw sterktes Je bent een gedreven iemand die elke uitdaging aangaat Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels Aanbod Wanneer je als System Engineer door Brunel IT ingezet wordt bij opdrachtgevers, betekent dit dat je in dienst treedt bij Brunel.

Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject.

Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Je profiteert van een vast marktconform maandsalaris en naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature