Vice President of Engineering
Aertssen
Antwerpen, België, NL
5 dagen geleden
source : Joblift

Als VP of Engineering heb je ervaring in het managen van development teams. Jebent verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat onze Smartyard productenbeantwoorden aan de productvereisten en dat deze consistentie bieden aan onzegebruikers.

Je bent verantwoordelijk voor ons team van interne en externedevelopers. Je werkt nauw samen met ons Product Management Team en zorgtervoor dat we op gebruiksvriendelijkheid, performantie, compliance & securityals bedrijf een 10 halen.

Je rapporteert aan onze Co-Founder & CEO, YannickRenier. Je leidt, managed en mentored een team van interne en externedevelopers.

Je legt de basis voor procedures die ervoor zorgen dat dekwaliteit altijd behouden blijft. Je begrijpt en werkt mee aan de volledigeproduct lifecycle van concept tot executie.

Je raadt nieuwe technologie enideeën aan om developers te helpen in hun efficiëntie. Je zorgt voor hetbudget en optimaliseert waar nodig om onze doelen te behalen.

Je beheert defunctionele en de technische architectuur en de interfaces van onze producten.Je bewaakt de KPI’s van onze producten.

Je helpt People Operations om toptechnische profielen aan te werven. Profiel : Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring.

Je hebt een grondige kennis vanPHP (Symfony), MongoDB, Redis. Kennis van React JS, Akeneo of Apache server-configuraties is een pluspunt.

Je hebt ervaring met het implementeren van B2Bprocessen. Kennis van ICT Archtecture frameworks (e.g. TOGAF) is een pluspunt.

Je hebt ervaring in het managen van teams en beschikt tevens over een goedanalytisch inzicht. Je kan zelfstandig projecten tot een goed einde brengen.

Getriggerd? : Solliciteer online via de groene knop! Nog vragen? Contacteer SylviePoissonnier - Talent Manager via de contactknop.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier