Project Engineer Electricity
Solid Talent
Antwerp, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Profiel - Ben je in het bezit van een Master diploma Elektriciteit / Electro Mechanica? - Heb je kennis van elektriciteit, powerdistributies, vermogen, .

 • Heb je kennis van elektrische (borden) keuringenverslagen? Dit is een plus! - Heb je kennis van het programma Caneco voor kabelberekeningen?
 • Dit is een absolute meerwaarde! - Ben je in het bezit van een VCA-diploma voor leidinggevende? - Ben je klantgericht en een goede teamplayer?

 • Heb je de nodige administratieve en communicatieve- en project management vaardigheden, alsook ervaring in pharma? - Spreek je perfect Nederlands en Engels?
 • Solliciteer dan nu voor de functie van Project Engineer Electricity ! Aanbod en voordelen We investeren in jouw toekomst via persoonlijk gerichte training, loopbaanadvies en on-the-job begeleiding.

  De geslaagde mix van onze rijke ervaring en riante klantenportefeuille met jouw professionele potentieel staat garant voor de geslaagde uitbouw van jouw carrière.

  Wij bieden een aantrekkelijk salaris met diverse extralegale voordelen zoals gsm, maaltijdvergoeding, verplaatsing vergoeding of bedrijfswagen met tankkaart.

  SOLID streeft steeds naar een aangename en stimulerende werksfeer bij technologisch hoogstaande bedrijven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier