Medewerker klantendienst ziekenfonds (Gent)
AGO Jobs & HR
Gent, Oost-Vlaanderen, BE
17 minuuten geleden
source : Jobat

Voor de interne klantendienst van onze klant, een ziekenfonds met kantoren in Vlaanderen en Brussel, zijn we op zoek naar een Medewerker voor de interne klantendienst (inbound).

Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier.

Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-

mail.Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking.

Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

Je hebt een bachelor opleiding of hebt een gelijkwaardig niveau door ervaring.Je hebt een goede kennis Frans.Je hebt bij voorkeur reeds enige ervaring met telefonie.

Je bent een vlotte, gedreven en communicatieve persoon die graag nieuwe uitdagingen aangaat.Je bent een teamspeler.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier