CHAUFFEUR C/CE AFZETCONTAINERS/DIEPLADER
Accent
Merksem, BE
5 dagen geleden

Onze klant is een gevestigde waarde in hetAntwerpse als het gaat over afbraakwerken en containerverhuur. Eenaangenaam familiaal bedrijf waar een informele bedrijfscultuuraanwezigis.

Functiebeschrijving

Vooronze klant gelegen in het Antwerpse zijn wij op zoek naar eenchauffeur met ervaring trekker oplegger. Je zal voornamelijk rijdenmet afzetcontainers maar kan ook gebeuren dat je met de diepladerde baan op gaat.

Je vertrekt omstreeks 6u richting de eerste klantvoor het afzetten en / of ophalen van een container. Je rijdtvoornamelijk in de regio van groot Antwerpen maar kan ook net ietsverder zijn.

Je zal ongeveer 10 a 12u / dag de baan op zijn vanmaandag tot vrijdag, geenweekends.

Functie-eisen

Alsvrachtwagenchauffeur ben je niet enkel uiterst flexibel, maar hebje ook al een mooie ervaring met trekker oplegger. Het gaat bij jouvanzelf om door de kleine Antwerpse straatjes te manoeuvreren, maarje voelt je ook als een vis in het water om containers te gaanophalen bij bedrijven en op werven.

Je kan jezelf vlot uitdrukkenin het Nederlands. Je bent iemand met een hands on mentaliteit endenkt graag mee met het bedrijf.

Uiteraard ben je ook in het bezitvan een geldig rijbewijs Ce metCode95.

Arbeidsvoorwaarden

Wijbieden een job optie vast binnen een standvastig bedrijf met eenfamiliale sfeer. Aantrekkelijk loon pakket naar ervaring aangevuldmet maaltijdcheques.

Komt je met de fiets? dan kan je genieten vande extra km vergoeding. Wagenpark uitgerust met VOLVO'sautomatic.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier