Productie Ingenieur
ENGIE
Belgium
8 dagen geleden

Wie zijn wij?

Wij beheren en doen de uitbating van grootschalige Gas en WKK eenheden van de ENGIE groep in België. We focussen ons op nieuwe technologieën om te participeren aan de energietransitie.

We zoeken een Productie Ingenieur om onze energiecentrale in Brugge te versterken.

Jouw dag als Productie Ingenieur

Als Productie Ingenieur sta je in voor de dagdagelijkse uitbating van de elektriciteitscentrale te Brugge. Je bent verantwoordelijk voor een aantal parameters zoals veiligheid, samenwerking, flexibiliteit en innovatie en dit vanuit een positieve en constructieve bedrijfscultuur.

Je takenpakket is dan ook enorm gevarieerd :

Je staat in voor het beheer van de veiligstellingen van de installatie

Je zorgt voor een optimale installatiebeschikbaarheid alsook optimale flexibiliteit rekening houdende met de elektriciteitsmarkt en transitienet

Je analyseert, bespreekt en verhelpt storingen en je staat in voor het opmaken van instructies, het schrijven van incidentrapporten,

Je bent betrokken bij de planning van de onderhoudswerken en je werkt hiervoor nauw samen met de verschillende partijen (onderhoud, collega’s, )

Je stuurt de senior operator aan.

Je rapporteert aan de adjunct exploitatie manager.

Je werkt in een volcontinu ploegensysteem

Jouw profiel :

Je genoot een opleiding Industrieel of Burgerlijk Ingenieur. Je hebt daarnaast een aantal jaren ervaring binnen de wereld van industriële installaties.

Je bent een geboren leider met een uitgesproken proactieve veiligheidsattitude. Stressbestendig, efficiënt en flexibiliteit vatten in enkele woorden samen wie jij bent.

Tenslotte kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

Wij bieden jou :

Competitief salaris aangevuld met tal van voordelen o.a. een firmawagen

Een team met ervaren en gedreven collega’s

Persoonlijke groei door een aanbod van talrijke opleidingen

Sollicitatieprocedure :

De BU GENERATION EUROPE combineert de thermische productieactiviteiten van ENGIE in één entiteit om de uitdagingen van de energietransitie aan te gaan.

Het werkterrein omvat het beheer, exploitatie en onderhoud van aardgas, biomassa en grootschalige activa van warmtekrachtkoppeling in diverse landen.

Ben je klaar voor de technische uitdaging van je leven? Solliciteer dan snel.

Additional Information

 • Posting Date : May 16, 2019
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier