2 Logistiek bediende M/V
Konvert Interim Halle
Vorst, BE
6 dagen geleden

Profiel

Als Logistic Coordinator ben je verantwoordelijk voor de goederenstroom , het beheer van het goede logistieke verloop van de processen .

Je hebt vaak contact met klanten ivm de de goederen die in en uit het magazijn gaan .Je gaat voor een vlot verloop van zaken , je waakt over de kwaliteit van de goederen en neemt actie naar de leveranciers toe indien dit niet in orde zou zijn.

Controle van bestelbons , facturen , creditnota's , worden de bestellingen op tijd geleverd , kloppen de aantallen met de gevraagde bestelling .

Aanbod

Circuits voor de verzending van producten naar de klanten organiseren en de verschillende acties coördineren. De uitvoering van de interne en in onderaanneming uitgevoerde activiteiten met betrekking tot de goederenbehandeling, de opslag en het transport controleren.

De lancering van de productiedocumenten uitvoeren en de voortgang van de fabricageorders opvolgen. De fabricage plannen rekening houdend met de bestellingen, de productievereisten en onvoorziene situaties.

De conformiteit van bestellingen, verzendingen of leveringen controleren. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen.

Technische ondersteuning bieden bij de selectie van leveranciers of onderaannemers. Risico’s voor productieonderbreking en bevoorradingsproblemen identificerenOplossingen voorstellenBehoeften aan producten en materialen bepalen.

Gegevens met betrekking tot het beheer van de productiestromen optimaliserenDe informatiesystemen actualiseren. Veranderingen in een logistieke keten bepalen en voorstellen.

Technische steun verlenen aan de productie, de logistiek, ... Voltijdse tewerkstelling te Lot van Maandag tot vrijdag .Verloning rond de 2300 euro - 2400 euro

Vereiste kwalificaties

Je bent goed georganiseerd en hebt structuur .Goede administratieve skills .Sterke communicatie .

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier