PROCES INGENIEUR PRODUCTIE
Argon selectie
Kortrijk, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie-omschrijving : Als procesingenieur optimaliseer je productieprocessen en -methodes door middel van verbeterprojecten.

Hierbij overleg je met interne en externe partners. Je initieert de nodige verbeteringen op technisch en organisatorisch vlak, om zo het rendement, de kwaliteit en veiligheid binnen de productieafdeling te verhogen.

Voor storingen / bestaande problemen bied je ondersteuning en stel je bovendien een plan van aanpak op. Jouw proceskennis blijft up to date door binnen de organisatie in nauw contact te staan met de ploegchefs, productiemanager en collega proces-ingenieurs van andere sites.

Bij implementatie of bij veranderingen aan machines stel je nieuwe werkmethodes op en volg je de werking op. Je biedt de nodige ondersteuning aan de productiemanager en geeft deskundig advies op basis van jouw geco rdineerd onderzoek en analyses.

Je stelt de productie-rapportage op. Hierbij volg je de productiedata nauwgezet op. Bij afwezigheid van de productie-manager neem je zijn taken en verantwoordelijkheden over.

Tijdsregeling : Dag - voltijds VEREISTEN Vereisten : Je beschikt over een masterdiploma en hebt een eerste relevante ervaring binnen een productieomgeving.

Je bent bereid gedurende een aantal maanden opgeleid te worden en te werken als ploegchef, met als doel het volledige proces en onze organisatie te leren kennen.

Hierbij kan gevraagd worden om af en toe in shiften te werken. Je hebt een sterk analytisch en strategisch denkvermogen.

Je bent hands-on en vertoeft graag op de productievloer. Jouw inzicht in bedrijfsprocessen, procestechnieken en improvement tools laten je toe om verdere verbeteringen en optimalisaties voor te stellen en succesvol te implementeren.

Je hebt een vlotte communicatiestijl. Je bent resultaatgericht, stressbestendig, proactief en hebt een sterk probleemoplossend vermogen.

Dankzij je affiniteit met softwareprogrammas kan je vlot nieuwe pakketten onder de knie krijgen. Je neemt initiatief en hebt verantwoordelijkheidszin.

Jouw gedrevenheid en enthousiasme typeren jou. Je kan je professioneel vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels dit zowel gesproken als geschreven.

Je hebt een vlotte communicatiestijl. Je bent resultaatgericht, stressbestendig, proactief en hebt een sterk probleemoplossend vermogen.

Dankzij je affiniteit met softwareprogrammas kan je vlot nieuwe pakketten onder de knie krijgen. Je neemt initiatief en hebt verantwoordelijkheidszin.

Jouw gedrevenheid en enthousiasme Ervaring : Minimum 5 jaar ervaring vereistRijbewijs : Geen rijbewijs vereistTalen : Nederlands : zeer goed Frans : goed Engels : goed AANBOD Aanbod : Een marktconform salaris in lijn met jouw kennis en ervaring, verschillende extralegale voordelen aangevuld met een hospitalisatie- & groepsverzekering en bedrijfswagen & tankkaart, op basis van een fulltime dienstverband.

Een uitdagende functie met ruimte voor autonomie en eigen initiatieven (opleidingen, behalen certificaten) waar je invloed hebt.

De kans om deel uit te maken van een sterk groeiend familiebedrijf waar er een collegiale en mensgerichte sfeer en bedrijfscultuur heerst.

Een loopbaan met oneindige mogelijkheden binnen een state of the art productie met de nieuwste technologieën. Loon : Maandloon

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier