Werkvoorbereider
Bimona bvba
Antwerpen, Belgium
6 dagen geleden

Company

Hou jij ervan om binnen jouw carrière uitgedaagd te worden en je technische kennis te delen? Maar wacht jij nog op een mooie opportuniteit die je de gelegenheid geeft om je ervaring en kennis verder uit te diepen?

Dan ben jij de Werkvoorbereider E&I waar wij naar op zoek zijn!

Voor onze klant, gelegen in de haven van Antwerpen, zijn wij op zoek naar iemand die aan boven-en onderstaande beschrijving voldoet! Met andere woorden : "Een werkvoorbereider E& I die tijdens implementatie bezig is met de nodige veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit aspecten zodat alles veilig gebeurd."

Functieomschrijving Werkvoorbereider

Nu al geïnteresseerd? Dan weet onderstaande functieomschrijving jou zeker te bekoren.

Als Werkvoorbereider E&I .

 • Ben jij zo onder andere verantwoordelijk voor het opbouwen en handhaven van systematieken m.b.t. werkvoorbereiding en planning
 • Hou jij je bezig met het plannen van dagelijkse E&I onderhoudswerkzaamheden
 • Zorg jij ervoor dat de correcte materialen, gereedschappen, diensten en vergunningen tijdig worden voorzien, binnen voorgesteld budget en kwaliteitsnormen.
 • Maar ook het onderzoeken en evalueren van alternatieven spreekt je enorm aan. Jij houdt namelijk van een uitdaging en kan niet wachten jouw ideeën om te zetten naar praktische oplossingen.

  Profiel Werkvoorbereider

 • Behaalde jij een technische bachelor (elektro-)mechanica, meet-en regeltechnieken of heb jij relevante kennis weten op te bouwen binnen de chemische industrie?
 • Heb je verder ervaring met het opstellen van onderhoudsplannen en kan je vlot overweg met MS Office en planning-, werkvoorbereiding- en beheertools.
 • Dan ben jij exact datgene waar wij naar op zoek zijn!

  Ben jij daarbovenop zeer positief ingesteld en weet jij hoe je een goede mop verteld vanwege jouw communicatieve skills.

  Dan willen wij jou in dit team!

  Aanbod

  Ben jij klaar voor deze uitdaging :

  Herken jij jezelf in bovenstaande functie en ben jij enthousiast bent om deel uit te maken van dit bedrijf / team. Dan mag jij ons jouw CV doorsturen!

 • Als werkvoorbereider E&I bieden we jou de kans om deel uit te maken van een innovatief en internationaal bedrijf waar er ruimte is voor initiatief en grote appreciatie voor een nieuwsgierige ingesteldheid.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier