Static equipment stress engineer
Group Tormans
Limbourg, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Doelstelling Je maakt deel uit van het projectteam voor ontwerp, contructie en montage van drukapparatuur (distillatiekolommen, warmtewisselaars.

 • en opslagtanks voor opdrachtgevers wereldwijd. Het is jouw verantwoordelijkheid dat het equipment voldoet aan de toepasselijke industrienorm.
 • Voornaamste taken - Ontwerp volgens de industrienorm van toepassing bij de opdrachtgever (ASME BPVC Section VIII; PED / EN 13445 / AD 2000.

 • Input voor het as-built dossier Profiel - Idealiter opgeleid als master industriële wetenschappen : Elektromechanica, bouwkunde, materiaalkunde - Uitgesproken kennis of interesse in sterkteberekening en materiaalkunde (Eindige elementen analyse) - In staat technsiche dossiers te lezen en begrijpen in het Nederlands, Engels en Duits - Kennis van software als PV Elite, Mathcad.
 • Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.
 • Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

  Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering, Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

  Een vaste indiensttreding bij onze opdrachtgever is mogelijk. Deel deze

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier