WONINGVERKOPER EN FINANCIËLE DIENSTVERLENER
Hays Gent
Aalst, Asse, Oost-Vlaanderen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Als Woningverkoper en Financiële Dienstverlener sta je hoofdzakelijk in voor het verkopen van woningen en bemiddelen bij aanvragen van sociale leningen, met absolute aandacht voor de toepasbare regelgeving, alsook het beheren van onze bedrijfsverzekeringen.

In de rol van woningverkoper enerzijds verschillen de procedures naar gelang de aard van de sociale verkoop. Je behandelt de dossiers vanaf de inschrijving tot de toewijzing en organiseert kijkdagen, sleuteloverdrachten, ondertekenmomenten,...

In de rol van Financiële Dienstverlener anderzijds begeleid je de klant bij de aanvraag van een sociale lening. De bemiddeling start vanaf het eerste informatieve gesprek waarbij je advies geeft.

Samen met de klant verzamel je alle nodige documenten voor het indienen van de kredietaanvraag bij de kredietmaatschappij.

Uiteindelijk begeleid je de klant verder tot bij het ondertekenen van de akte bij de notaris.

Tijdens de hele processen verzorg je de communicatie tussen de kandidaat-koper, de kandidaat-ontlener, de kredietgever, notaris, en sta je in voor een correcte administratieve verwerking van de dossiers alsook maandelijkse rapportering.

Deze job is een ideale combinatie van veel sociaal contact enerzijds en administratie anderzijds.

Om voor deze functie in aanmerking te komen, heb je idealiter reeds ervaring opgedaan als kredietadviseur in de banksector.

Zo ben je in het bezit van de nodige certificaten (FSMA) voor kredietbemiddeling. Juridische kennis is een pluspunt. Je beheerst vlot het Nederlands.

Op vlak van persoonlijkheid ben je een empathisch, klantvriendelijk en behulpzaam persoon. Je bent vlot en communicatief en gaat discreet om met informatie.

Je werkt gestructureerd en autonoom, je bent proactief en weet van aanpakken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier