student logistieke hulp in de zorg - vakantiewerk - zomervakantie 2020
Yperman
Briekestraat 12, 8900 Ieper, belgium
5 dagen geleden

Vacatures

student logistieke hulp in de zorg - vakantiewerk - zomervakantie 2020

Bedrijf

Het Jan Yperman Ziekenhuis is met meer dan 1200 medewerkers, 120 artsen en 523 beddenmodern, jong en dynamisch. Een ziekenhuis waar de patiënt centraal staat en waar zeer veel aandacht aan kwalitatief hoogstaande geneeskunde wordt besteed.

Omschrijving

Als logistieke hulp ondersteun je de medewerkers van de eenheid, teneinde hen toe te laten zich te concentreren op de zorgverlening van de patiënten en hun comfort te vergroten.

Voor (vakantie)werk als logistieke hulp hoef je niet over een visum van zorgkundige te beschikken. Hoewel je geen verzorgende taken krijgt, biedt het je de kans om de werking op een verpleegeenheid van dichtbij te ervaren.

Je kan verder nog wat van het medisch-technisch gebeuren opsteken.

Meer bepaald :

Voer je huishoudelijke taken uit, zoals het verdelen van de maaltijden en dranken aan de patiënten en afdienen, het klaarzetten en maken van maaltijden en dranken en indien nodig kleine bereidingen maken (bv.

maaltijden opwarmen), het verzamelen, sorteren en verdelen van het wasgoed, het verschonen van de bedden en de verpleegkundigen helpen bij het dekken van het bed van de patiënten, het zorgdragen voor de persoonlijke bezittingen van patiënten (bv.

 • kledij), het aanvullen van de verzorgingskar, linnenkar, materiaal en verbandkamer;
 • Draag je bij tot het dagelijks onderhoud van de dienst en het materiaal, zoals het meewerken aan het onderhoud van de dienstlokalen, het opruimen van de keuken, het reinigen van het koffietoestel en keukenmateriaal en het doen van de vaat, het bijhouden van de voorraden van de keuken (bv.

  koffie), ze aanvullen en controleren op vervaldatum, het onderhouden van de kamer door het opruimen van het patiëntgebonden gerief, desinfecteren, het afstoffen van het meubilair (bv.

  nachtkastje) en het verzorgen van planten, het voorbereiden van de kamer voor nieuwe patiënten, het reinigen en ontsmetten van materiaal (bv.

 • medicatiepotjes, bedpannen, het uitvoeren van klein onderhoud aan rolstoelen);
 • Bied je ondersteuning bij het transport van medisch materiaal, zoals het afhalen van medicatie in de Apotheek, het brengen van stalen naar het Labo, het af en aanbrengen van steriel verzorgingsmateriaal en medische toestellen;
 • Help je patiënten, zoals het helpen bij hun opname en ontslag (bv. bagage uit- en inladen, het helpen van de verpleegkundigen bij het intern transport van de patiënten naar andere afdelingen binnen het ziekenhuis, het helpen bij het tillen en positioneren en bij verplaatsingen van de patiënten binnen het ziekenhuis;
 • Voer je administratieve taken uit, zoals het inbrengen van administratieve gegevens, het naar de diverse diensten brengen van papieren, dossiers en formuleren, het aannemen en doorverbinden van telefoons.

  Je werkt onder leiding van de hoofd- en adjunct-hoofdverpleegkundige en / of verantwoordelijk medewerker.

  Profiel

  Je bent student of afgestudeerd (en studeert eventueel verder) in een bachelor- of masteropleiding dat zich op een functie binnen de gezondheidszorg richt (bv.

 • geneeskunde, kinesitherapie, logopedie, medische beeldvorming, vroedkunde,-);
 • Je wil ervaring opdoen;
 • Je bezit een gezonde werklust met zin voor orde en netheid;
 • Je communiceert op een open en vriendelijke manier;
 • Je bent een flexibel, sociaal en dynamisch persoon.

  Aanbod

 • Een jobstudentencontract van een of meerdere weken en een boeiende leerervaring;
 • Voordelen zoals warme maaltijden aan personeelstarief in het bedrijfsrestaurant;
 • Een samenwerking met dynamische, professionele en multidisciplinaire teams in een moderne werkomgeving.

  Deeltijds

  Solliciteren tot 31 / 08 / 2020

  Let wel : solliciteer vóór 31 / 03 / 2020 om eind april 2020 bericht van ons te ontvangen.

  Voor meer informatie over deze vacature :

  Mevrouw Catteeuw Chantal, verpleegkundige-diensthoofd, tel. 057 35 70 43.

  Veel succes!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier