M365 SHAREPOINT DEVELOPER
Ordina Belgium
Mechelen, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als M365 SharePoint developer ben je betrokken in het automatiseren van de applicatiearchitectuur van M365 SharePoint van onze klanten.

Jouw taken variëren van het ontwikkelen van functionele ontwerpen tot het implementeren van duurzame oplossingen in Office 365.

Je hebt oog voor detail en levert kwaliteitswerk. Samen met het team neem je ook deel aan de acceptatietests. Na de implementatie bied je klantenservice.

Je hebt een master- of bachelordiploma en minimaal 3 jaar ervaring in Office 365 / SharePointJe hebt ervaring met Office 365 en Azure en je bent op de hoogte van de laatste trendsJe bent ontwikkelaar en je kunt code schrijven in C#, html, CSS, JavaScript, TypeScript, DevPnP en / of het SharePoint framework .

Kennis van CSOM, JSOM, REST en API’s is een plusJe draagt bij aan uitdagende projecten bij internationale en Belgische topbedrijven uit allerlei sectorenJe komt terecht in een high tech omgeving met focus op kennis en innovatie, een open no-nonsens bedrijfscultuur met ruimte voor persoonlijk initiatiefJe schaaft je technische en sociale vaardigheden bij in de Ordina Academy en je wordt gesteund in het behalen van certificatenJe krijgt een competitief salarispakket met extralegale voordelen zoals een firmawagen, laptop, verzekeringspakket, maaltijdcheques, onkostenvergoeding, etc.

Je kan deelnemen aan leuke bedrijfs- en teambuildingactiviteitenEen toffe werksfeer binnen een dynamisch bedrijfJe kan je netto salaris optimaliseren dankzij onze IP-reward

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier