Commercieel Administratief Medewerker
Nationale Loterij
Brussel, Brussel, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor ons kantoor te Brussel zoeken wij een medewerker die administratieve en operationele taken uitvoert zodat de dagdagelijkse werking in het kantoor (Regional Hub) vlot verloopt.

HIj zal ook een commerciële ondersteuning bieden aan het commerciële team.

Belangrijkste taken zijn :

 • Instaan voor de proactieve opvolging van alle administratieve taken gelinkt aan de Retailers en prospecten (Beheren van de agenda’s / planning van medewerkers en leidinggevenden;
 • Opvolgen van de betalingen van de verkooppunten (POS); Administratief begeleiden van nieuwe POS enerzijds en stopzettingen / overnames anderzijds;
 • Praktisch en logistiek organiseren van vergaderingen).

 • Instaan voor commerciële ondersteuning van het commerciële team (op basis van telefonische contacten met de Retailers nieuwe ideeën of opportuniteiten in de markt detecteren;
 • Meehelpen aan de opbouw en het beheer van prospectielijsten )

 • Autonoom verzorgen van de communicatie met diverse interne en externe contactpersonen (informatieverzameling en doorstroming) en fungeren als telefonisch aanspreekpunt voor retailers (praktische, administratieve en operationele aangelegenheden) en als centraal communicatiepunt tussen de medewerkers en de hiërarchie.
 • Bijspringen bij het uitvoeren van taken bij afwezigheid / ziekte van collega's en / of bij plotse toename in het werkvolume in de Regional HUB en / of in een Lottery Center.
 • Je bent in het bezit van een Bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring en kan een ervaring aantonen van minimum 2 jaar in een soortgelijke functie.

  Je beschikt over een grondige kennis van MS Office.

  Inzicht in de organisatie van de Nationale Loterij en kennis van haar producten zijn een troef.

  Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, je werkt nauwkeurig, je stelt je flexibel en dynamisch op en bent dus een echte teamplayer.

  Je voert je taken uit op een ordelijk en stipte manier en je kan het hoofd bieden aan de werkdruk die zich op bepaalde piekmomenten kan voordoen.

  Tweetaligheid (NL / FR) en een commerciële attitude zijn vereist. Wij bieden jou een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris met tal van extralegale voordelen en we betrekken jou bij het boeiende avontuur van loterijspelen met een maatschappelijke dimensie!

  Voel je de motivatie kriebelen?

  Wacht dan niet langer en stel je kandidaat. Vergeet niet om je cv toe te voegen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier