Boekhouder / Boekhoudster Junior en Senior - Gent
Actief Interim
Gent, E Flanders, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Voor een klant die zich specialiseert in accounting en fiscaliteit bij KMO’s en familiale grote ondernemingen in België, is Actief Interim op zoek naar zowel een junior als een senior boekhoudkundig medewerker in Gent.

In nauwe samenwerking met de vennoten van het kantoor sta jij de cliënten bij in de organisatie van hun onderneming, het verwerken of controleren van de boekhoudstukken, de rapportering van de tussentijdse- en jaarcijfers, het opstellen van de periodieke aangiften (Btw, vennootschapsbelasting, personenbelasting, ).

Jij bent, na een opleidingsperiode, het eerste en voornaamste aanspreekpunt va uw cliënten en leidt de besprekingen ermee.

Daarnaast sta jij de vennoten bij in het voorbereiden van specifieke fiscale adviezen, het voorbereiden van overeenkomsten, het uitwerken van de optimalisatie van het inkomen van de bedrijfsleider uit zijn vennootschap, .

en dat naargelang jouw kennis en ervaring. Heb je nog vragen? Of spreekt de vacature jou heel erg aan? Solliciteer dan onmiddellijk, nadien zal je binnen de 48u gecontacteerd worden door Simon, Loes, Elien of Tamara.

Functie-eisen Je beschikt over een diploma met een specialisatie in accountancy - fiscaliteit. Interesse in de junior functie?

Dan heb jij minstens 3 jaar ervaring en kan jij al vrij zelfstandig werken. Bij voorkeur ben jij bezig met jouw IAB-stage of ben jij gemotiveerd om daarmee te starten.

Interesse in de senior functie? Dan is 5 jaar ervaring een vereiste, en krijg jij de iets zwaardere dossiers te verwerken, dit vraagt een grote verantwoordelijkheid.

Verder ben jij nauwkeurig, stipt, leergierig en cliëntgericht. Je bent gemotiveerd om samen met jouw collega's de vooropgestelde deadlines te behalen.

Arbeidsvoorwaarden We bieden een interessante job aan voor onbepaalde duur in een sterk groeiend kantoor met een divers cliënteel.

We bieden de nodige ondersteuning en de mogelijkheid om aanvullende opleidingen te volgen. Een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met maaltijdcheques en bedrijfswagen voor senior profiel.

Eventueel ook bij junior functie maar dit is afhankelijk van jouw werkervaring). Verder bieden wij een aangename en flexibele werkomgeving met een vlakke bedrijfscultuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier