Instructional Designer (m/v)
Konvert Office Gent
Wondelgem, BE
4 dagen geleden

Profiel

Als Instructional Designer met een pedagogische achtergrond speel je met het analyseren van informatie. Je weet alles keurig te bundelen zodat het uittekenen van een leertraject vlekkeloos verloopt.

Je coördineert de input van de SME's en controleert nauwgezet elke fase. Als Instructional Designer voel je je als een vis in het water als je samen met de klant een e-Learningproject van a tot z mag uitwerken.

Aanbod

Technische gegevens van het product verzamelen (normen, standaarden, documentformaten, ...)De validiteit en conformiteit van de technische gegevens controleren.

Tekeningen, plannen en schema's opmaken of wijzigenVoorbeeldfoto's van documenten retoucheren. Technische gegevens samenbrengenDe beschrijving van een product, proces of uitrusting opstellen.

De stuklijsten, onderdelenlijsten en coderingen vastleggen en actualiseren. Documentatiemateriaal voorzien, beheren en actueel houden.

Activiteiten op het gebied van redactie, drukwerk, paginaopmaak, vertaling, ... controleren. De homogeniteit van de nieuwe technische documenten met de bestaande documentatie controleren.

Bestanden, databanken met technische en technologische gegevens actualiseren. Aanbevelingen in verband met gebruik, inbedrijfstelling, demontage of onderhoud vastleggen.

Activiteiten op het gebied van redactie en drukwerk plannen en coördineren

 • Je krijgt een snel evoluerende en uitdagende job met veel afwisseling -Je wordt tewerkgesteld in een toffe omgeving met korte communicatielijnen en een hands-on mentaliteit -Je maakt deel uit van een internationale succesvolle organisatie -Je ontvangt een marktconform salarispakket in functie van je ervaring
 • Spreekt deze vacature jou aan en kan je jezelf volledig terugvinden in het vooropgestelde profiel ? Stuur dan zeker jouw cv naar gent.office konvert.be

  Vereiste kwalificaties

 • Je hebt een uitmuntende kennis van het Nederlands en het Frans en een goede kennis van het Engels (zowel gesproken als geschreven) -Je bent communicatief sterk en in staat om in teamverband goed samen te werken met o.
 • a. grafisch vormgevers, accountmanagers en inhoudelijke experten -Je kennis van Microsoft Office-tools Word, PowerPoint en Outlook is meer dan gefundeerd.

  Nice to have : ervaring met Storyline en Adobe Captivate -Je werkt planmatig, geconcentreerd en ordelijk waarbij je het bronmateriaal en de expertinstructies vertaalt naar een verhelderende verhaallijn (het script) en een vakkundige visualisatie (het storyboard) -Je technische approach zet onze designers op het juiste pad -Je grafische kunde piekt in een e-Learningoplossing die doet wat ze moet -Je bewaakt zorgvuldig de gemaakte afspraken en deadlines -Je staat garant voor een robuuste rapportering en blinkt uit in constructieve coördinatie -Je bent leergierig naar de nieuwste evoluties op het gebied van AR / VR, -Je beschikt over een master- of bachelorsdiploma in de pedagogische wetenschappen of bent gelijkwaardig door ervaring -Ervaring als leerkracht, coach / trainer, instructional designer of architect is een toegevoegde waarde

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier