Installateur digitale tellers
Accent
Roeselare, BE
3 dagen geleden

Informatie- en communicatietechnologie, ons leven raakt ervan doordrongen. Logisch dat die vraag zich ook doorzet naar de arbeidsmarkt.

Voor enkele van de grootste aanbieders uit de telecomsector zoeken we met grote regelmatig kickass technici. Ook andere bedrijven investeren fors in datanetwerken en leggen kilometers glasvezel of koper.

Functiebeschrijving

Je wordt als technieker ingeschakeld om de oude tellerkasten te vervangen door digitale meters.Deze werken vinden altijd binnenshuis plaats en bevatten geen fysiek werk.

Functie-eisen

Je beschikt over een goede kennis van elektriciteit; kennis van gas is een pluspuntAls ervaren technieker ga je op een vlotte manier om met de klantenJe kan alle omstandigheden de baas en straalt vertrouwen uitJe bent een zelfstandig persoonJe hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal naar veiligheid toeJe hebt de nodige computerkennisJe beschikt over een rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

De 'jeunende' techniekerOnze professionele en ervaren technici blijken vooral de 'machtige sfeer' erg goed te appreciëren.

De mooie verloning in ruil voor een leuke werksfeer en de nodige portie appreciatie blijkt hen dan ook door en door te bekoren.

Maar ook de grote mate van verantwoordelijkheid en de eerlijke verloning, stellen zij op prijs.Dat mag dan ook niet verbazen : in al zijn aspecten voorziet Smart Solutions zijn medewerkers van eerlijke beloningen.

Een eigen bestelwagen in ruil voor een fikse portie aan variatie bij talloze bedrijven, voor onze werknemers heeft het heel wat voordelen.

Maar vergis je niet : steeds hebben wij de nodige aandacht voor hun gezonde werk-privé balans. Dat onze techniekers zich 'jeunen', dat is toch de logica zelve?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier