IT Service Desk Medewerker
CM Oost-Vlaanderen
Ghent, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Omschrijving van de vacature CM helpt niet minder dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Hoe dat kan? Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Zij slaan elke dag de handen in elkaar om resultaten te boeken.

Ze worden gedreven door solidariteit en willen samen vooruitgaan. Hun inspanningen worden erkend, want ze krijgen tal van kansen om zich te ontwikkelen en te groeien in hun job.

Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé. Maar je moet ons niet zomaar geloven.

Vraag het gewoon aan iedereen die hier werkt. Ze zullen het graag bevestigen : Bij ons leeft het. Dit zoeken we Je functie : Je neemt de dagelijkse IT-problemen op via de eerstelijnshelpdesk.

Je behandelt deze in eerste instantie zelf of wijst ze toe aan een specialist. Je geeft ondersteuning aan gebruikers bij bestaande informaticatoepassingen en hardware.

Je zorgt voor het correct toekennen en aanpassen van toegangsrechten. Je verzorgt de administratieve en beheersmatige taken rond jouw verantwoordelijkheden.

Gewenst profiel Je beschikt over een bachelordiploma in een ICT-richting, ervaring in de sector of je hebt relevante opleidingen gevolgd.

Kennis van Office 365, Windows Server 2016 en Windows 10 is een pluspunt. Je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin. Je bent sterk in probleemanalyse en durft out of the box denken in kader van oplossingen.

Je bent stressbestendig en je kan omgaan met deadlines. Je kan goed zelfstandig werken én samenwerken in team. Je stelt je hierbij flexibel op.

Je werkt klantgericht. Ons aanbod

 • Een voltijds contract (36u / week) van van onbepaalde duur.
 • Een boeiende en gevarieerde job met ruimte voor initiatief.
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een boeiende samenwerking met collega’s binnen een professionele IT-omgeving.
 • Een aantrekkelijk en veelzijdig loonpakket met extralegale voordelen en een gunstig personeelsstatuut.
 • Plaats van tewerkstelling : Gent met mogelijke ad-hoc verplaatsing binnen Vlaanderen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier