verkoopmedewerker 24u school- en decoratieartikelen
Randstad
Oostende, West-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Voor een winkelketen van school- en decoratieartikelen zijn wij op zoek naar een parttime verkoopmedewerker voor 24u / week.

Je staat in voor de kassa, het aanvullen van de winkel en je helpt de klanten. Je werkt sowieso op zaterdag (met 14 vrije zaterdagen per jaar) en de andere dagen verschillen van week tot week.

Op zondag ben je thuis. Je werkt ofwel van 9u-17u ofwel van 10u-18u. Dit gaat over een tijdelijke vacature met kans op verlenging.

qualification

 • Je hebt ervaring in de verkoopsector.- Zaterdagwerk is geen probleem voor jou.- Je bent klantvriendelijk en een echte teamplayer.
 • Je beheerst vlot de Nederlandse taal.- Bij voorkeur ben je onmiddellijk beschikbaar.Heb je interesse in deze job? Mail dan snel jouw CV naar oostende 433 randstad.
 • be of neem telefonisch contact op met ons via 059 56 83 83.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier