Officier human resources (master)
Defensie
Leopoldsburg, BE
6 uur geleden

Als officier human resources adviseer je personeelsleden van je eenheid en hun chefs over de verschillende statuten van het personeel en over hun verdere loopbaanmogelijkheden.

Zowel op vlak van de dagelijkse personeelsadministratie, reglementeringen, wetteksten, geldelijke zaken en sociale opvolging sta je jouw collega’s en je directe chefs bij.

Daarnaaast beheer je de nieuwe kandidaten bij de inlijving in de eenheid. Je werkt op dagelijkse basis in een digitaal personeelsbeheersysteem waarbij je de gegevens van het personeel mee opvolgt en aanpast waar nodig.

Je fungeert als leidinggevende van een administratieve dienst en staat in voor personeelsadministratie. Zorg voor nauwkeurigheid en empathie voor persoonlijke problemen maken deel uit van je job.

Samengevat word je een specialist in human resources, een goed opgeleide manager die onontbeerlijk is voor haar / zijn collega's en haar / zijn chefs.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier