Gezocht: huisarts in Meerbeek
Domus Medica
Meerbeek, België
4 dagen geleden

Functie omschrijving Vaste functie Over de praktijk We zijn op zoek naar versterking in onze landelijke praktijk op 8 km van Leuven om de continue zorg voor onze patiëntenpopulatie te kunnen voorzien.

De praktijk heeft een warme uitstraling met 4 praktijkruimtes.Door de beschikbare ruimte is een multidisciplinaire samenwerking met andere paramedici in de toekomst een mogelijkheid.

Verder krijgt ons team ondersteuning van een deeltijds medisch administratief bediende en werken we met een uitgebreide interne telefooncentrale.

We werken op afspraak via een online afsprakensysteem (doclr).De verschillende dossiers worden verwerkt via Daktari. Uren zijn bespreekbaar met oog voor balans werk / privé.

Georganiseerde weekwachten in de streek en weekendwachten in de wachtpost te Leuven. Ben jij de gemotiveerde arts die we zoeken?

Graag contact opnemen met 0479 / 423377. EMD pakket & consultatiesysteem We werken op afspraak via een online afsprakensysteem (doclr).

De verschillende dossiers worden verwerkt via Daktari.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier