Technisch Tekenaar
UNILIN
Desselgem
13 dagen geleden

Jobomschrijving

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten.

UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-

eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.

800 medewerkers internationaal.

Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes.

Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar.

Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar :

Je wordt verantwoordelijk voor het uittekenen van legplannen voor afschotisolatie en het tekenen van 3D legplannen voor dakelementen.

Daarnaast ondersteun je verschillende diensten voor België en de exportlanden :

 • Opmaken van technische documentatie.
 • Technisch ondersteunen van marketing bij de opmaak van commerciële documentatie, flyers, grafisch werk, ...
 • Adviesverlening aan architecten, aannemers, ... in samenspraak met collega’s.
 • Technisch ondersteunen van de commerciële binnen- en buitendienst van divisie Insulation. Je hebt hierbij internationale contacten.
 • Profiel :

 • Je bent in het bezit van een Bachelor diploma bouwkunde, toegepaste architectuur, ontwerp- en productietechnologie, houttechnologie,
 • Je kan terugblikken op een eerste of langere relevante ervaring.
 • Je bent leergierig, je weet prioriteiten te stellen en ook administratief weet je jou perfect te organiseren.
 • Je haalt energie uit klantencontacten en hebt commerciële flair.
 • Je bent communicatief sterk in Nederlands en Engels. Frans is een grote plus.
 • Je kan vlot overweg met Excel en de huidige tekenpakketten. Kennis Autocad is noodzakelijk.
 • Aanbod

  UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen.

  UNILIN biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier