Industrial Engineer, Sint-gillis
Whoohoo Leuven
Sint-gillis, BE
23 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Een aanbod dat je volledig Whoohoo maakt! Bij Whoohoo nemen we plezier in werk erg serieus. Daarom bieden wij jou : een nieuwe stap in jouw carrière die even plezierig als lonend is een professionele werkomgeving die je zowel voldoening als uitdaging biedt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door coaching, training en een unieke ervaring Bij deze functie werk jij dagelijks aan het uitbreiden, onderhouden en vernieuwen van ons netwerk.

Je krijgt verantwoordelijkheid op het vlak van veiligheid en bij het implementeren van nieuwe infrastructuuroplossingen.

Verder zijn er vele doorgroei- en opleidingsmogelijkheden in verschillende domeinen. Bachelor / master industriële wetenschappen Geen werk ervaring vereist Flexibel Bekend met predictive maintance, image processing Bekend met LIDAR, TVS, ETCS& TBL1 Enige ervaring met SCIA engineer 1.

8 NL&FR ( of bereid om FR te leren) Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen e... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier