Assistent filiaalmanager
Boels Verhuur
Geel, Antwerpen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Boels pitstop

Als assistent filiaalmanager ben jij operationeel verantwoordelijk voor de vestiging in Geel : je geeft leiding aan de medewerkers van de vestiging en motiveert! Het is in deze functie belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt waarmee jij de kar trekt in dit filiaal.

Het is van belang dat je gestructureerd werkt en goed vooruit kan plannen met een doelgerichte focus. Bij afwezigheid van de filiaalmanager ben jij de eerste verantwoordelijke en dus zal jij ervoor moeten zorgen dat alles naar behoren loopt.

Om hiervoor te zorgen ben jij niet te beroerd om regelmatig bij te springen aan de balie, in het magazijn of daar waar nodig.

Directe aansturing is regelmatig nodig en dus dien jij hiervoor ook planningen te maken.

In de ochtend begin jij met een briefing. Met jouw duidelijke missie en visie weet jij als geen ander hoe jij jouw collega’s mee kan nemen.

Doordat je geen haantje de voorste bent, maar echt onderdeel uitmaakt van de groep, is deze start van de dag interactief.

Eenmaal begonnen heeft een collega jouw hulp nodig en het is dan ook geen enkel probleem om bij te springen.

Het is belangrijk dat je als assistent filiaalmanager flexibel bent en er samen met je personeel ervoor zorgt dat de vestiging in Geel blijft draaien.

In deze rol zoeken we iemand die van dit team een echte eenheid kan maken. Je bent van nature een verbinder, ondernemer en coördinator pure sang!

Het oranje team en jij

Zelfstandig werken en prioriteiten stellen : jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als assistent filiaalmanager de beste te worden, heb je :

 • HBO werk- en / of denkniveau en 1 tot 3 jaar relevante ervaring
 • Aantoonbare commerciële & sociale eigenschappen
 • Organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een echte people manager, communicatief sterk en toon je initiatief
 • Alle kwaliteiten om medewerkers beter te maken en durf je beslissingen te nemen t.a.v. het personeelsbeleid
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier