Account Manager Vlaanderen (BE)
Bürkert
Vlaanderen, BE
4 dagen geleden

Jouw functie :

Je wordt het aanspreekpunt voor diverse bestaande industriële klanten in België (Vlaanderen). Daarnaast neem je een actieve rol op in de ontwikkeling van systemenverkoop en benader je bestaande en nieuwe klanten.

Je bouwt duurzame relaties op en zorgt voor een optimale dienstverlening en klanttevredenheid. Je bent in staat om de klant bij te staan en samen te zoeken naar technisch relevante oplossingen.

Je past de systemen in de verschillende markten toe in nauwe samenwerking met je collega’s van het SystemHAUS in Duitsland.

Je ontwikkelt samen klantspecifieke systemen en werkt aan een longterm partnership.

Jouw profiel :

Je beschikt minimaal over een hoger werk- en denkniveau (HBO), een technische richting of gelijkwaardig door opgedane ervaring.

Cruciaal is je gedreven en energieke houding, je commerciële flair en je doorzettingsvermogen. Je hebt kennis van en / of interesse in meet- en regeltechnieken en / of mechatronica, valves & regulators, sensoren pneumatiek en fluid handling.

Je gevoel voor verantwoordelijkheid weet je te combineren met goede organisatorische vaardigheden en een gezond portie humor.

Je neemt initiatief en werkt proactief mee aan de tevredenheid van de klant.

Wat hebben we jou te bieden :

Bürkert combineert de voordelen van het behoren tot een private wereldwijd actieve groep met een familiale no nonsense en aangename teamgeest.

Bovenop uitstekende arbeidsvoorwaarden bestaat er ruimte voor blijvende persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier