Xquisit - Domain / Portfolio Business Architecten (Verschillende Domeinen)
Xquisit
Flemish Brabant, Belgium
6 dagen geleden
source : ictjob.be

Omschrijving Voor een klant in Vlaams-Brabant zoeken wij verschillende Portfolio Business Architecten. Screening van de projecten en het definiëren van de scope van het business architectuur werk (deliverables, aanpak) voor de specifieke operating unit, zodat het werkvolume en de nodige resources voor het architectuurwerk accurater kunnen geschat en georganiseerd worden.

Het opstellen en onderhouden van een target business architectuur landschap voor de capabilities voor de operating unit op basis van de voorgestelde doelstellingen, behoeften en benefits : in lijn met de gemaakte operating model keuzes van de groep met duidelijk gedefinieerde en overeengekomen grenzen en interacties tussen de verschillende capabilities, door afstemming met de andere domeinen en / of operating units afgetoetst naar haalbaarheid met de target IT architectuur zodat er een duidelijke richting is waar naar toe gewerkt moet worden ter ondersteuning van de strategie van het domein of operating unit.

Het uitwerken van de nodige transitie stappen in de roadmap om naar de target business architectuur te evolueren, rekening houdend met de beschikbare resources, benefit realisatie, veranderingsvermogen (VIE) en afhankelijkheden met de andere domeinen en / of operating units, zodat we een geintegreerd portfolio roadmap hebben die de benefits, doelstellingen en het operating model van de groep en de operating unit op de meest efficiënte en effectie manier realiseert.

Het uitwerken, opzetten en uitvoeren van de nodige business architectuur governance binnen het domein of operating unit om : te blijven afstemmen rond de inhoud en de afhankelijkheden met de andere portfolio's en / of programma's (samen met de portfolio IT architect) de validatie van de solution business architectuur deliverables te verzekeren zodat deze in lijn zijn en blijven met de vooropgestelde doelstellingen en target business architectuur de target of transitie business architectuur bij te sturen waar nodig Architecturale richting, ondersteuning en coaching geven aan de project business architecten van de projecten in de portfolio.

Het delen van informatie met de collega portfolio business architecten, alsook de enterprise business architecten om zo bij te dragen dat de business architectuur van de groep coherenter wordt en we als groep business architecten sneller kunnen leren.

Opvolging Wekelijks overleg met het business change team Wekelijks overleg met de project business architecten Maandelijkse rapportering over de vooruitgang Competenties Minimum 5 jaar relevante ervaring Wij zoeken kandidaten met expertise in één of meerdere van de volgende domeinen : Finance HR Pricing Retail business van IT (processes, organisatie, systems, .

 • Talenkennis : NL & ENG - Frans noodzakelijk voor sommige projecten Ervaring in methodologie van Enterprise Business Architectuur Ervaring met ArchiMate is gewenst Aanbod Je bent bij ons géén nummer, wij houden van een persoonlijke en menselijke aanpak.
 • 100% eerlijke communicatie is ook typisch Xquisit! Wij waarderen jouw talent, kunde en inzet. We gaan dan ook altijd tot het uiterste om ervoor te zorgen dat jij goed in je vel zit op je werk en dat je je thuis voelt, zowel bij ons als bij de eindklant.

  De mogelijkheid om jezelf te kunnen ontwikkelen is van onschatbare waarde. Cursussen, opleidingen, certificaten, ... zijn dan ook altijd bespreekbaar.

  Aan vaste werknemers bieden wij een interessant pakket van voordelen waaronder een competitief salaris, een firmawagen, hospitalisatie-

  en groepsverzekering, 12 extra ADV-dagen en dergelijke. Je bent steeds welkom op ons kantoor in het rustige groen van Brasschaat en er worden regelmatig events georganiseerd voor leden van de Xquisit-familie!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier