ADL-assistent (helpende) voor mensen met een fysieke beperking
Fokus
Limburg
2 dagen geleden

Taakomschrijving

Wil jij de overstap maken naar de zorg of ben je herintreder op de arbeidsmarkt? Wil jij ervoor zorgen dat onze cliënten, ondanks hun fysieke beperking, zelfstandig en vrij kunnen leven?

Dan is de functie ADL-assistent bij Fokus iets voor jou! Ook zonder zorgachtergrond kun je bij ons aan de slag. Wij zorgen er namelijk voor dat je intern wordt opgeleid, zodat je bevoegd bent en jij je bekwaam voelt voor de werkzaamheden.

 • Als ADL-assistent assisteer jij onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De werkzaamheden zijn veelzijdig;
 • zo assisteer je bijvoorbeeld bij aan- en uitkleden, verplaatsingen, wassen, toiletgang en eenvoudig verpleegtechnische assistentie (EVA).

  Onze cliënten wonen zelfstandig en hebben zelf de regie. Dat betekent dat zij aangeven wanneer en wat voor assistentie ze nodig hebben.

  Manon van den Heuvel woont in een aangepaste woning met assistentie van Fokus. Ze heeft een vlog gemaakt over haar ochtendroutine met Fokus, die een goed beeld geeft van ons concept. Klik om deze te bekijken.

  Fokus vraagt

  Door onze interne opleiding is een achtergrond in de zorg geen vereiste voor de functie. Het is belangrijker dat jij een dienstverlenende instelling hebt, goed je grenzen weet aan te geven, gemotiveerd en communicatief vaardig bent.

  Daarnaast ben je fysiek fit in verband met de fysiek belastende werkzaamheden en inzetbaar voor alle voorkomende diensten tussen 7.

  00 en 23.00 uur. Nachtdiensten kunnen incidenteel voorkomen.

  Fokus biedt

 • Een contract van één jaar met aansluitend al de kans op een vast dienstverband.
 • Een startsalaris volgens Fokus cao tussen €12,04 en €16,09 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen. Inschaling op basis van het aantal jaar relevante werkervaring.
 • Een parttime dienstverband voor 40 tot 70 uur per maand (gemiddeld 9 tot 16 uur per week). De exacte contracturen worden in onderling overleg vastgesteld.
 • Een rooster dat minimaal een maand van tevoren bekend is, zodat je weet wanneer je moet werken.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden : in het eerste jaar van jouw dienstverband krijg je een interne opleiding tot ADL-assistent.
 • Op termijn kun je eventueel ook een BBL-opleiding volgen.

  Wil jij ons team in Roermond versterken?

  Dan komen we graag met jou in contact! Solliciteer direct via het online sollicitatieformulier.

  Bij voldoende geschikte sollicitanten kunnen we de vacature eerder sluiten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier