Account Manager DACH
Manpower
Tessenderlo
5 dagen geleden

Job Description

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van rollend warehouse materieel bij de dealers. Je zal de dealernetwerken managen om een stijging in de verkoopcijfers te realiseren.

Je stelt bepaalde doelstellingen op (targets), ontwikkeld en implementeert een strategie en evalueert deze per kwartaal.

Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren en herdefiniëren van je netwerk. Samen met het Business development team ga je op zoek naar opportuniteiten bij nieuwe dealers.

Je coördineert en controleert de backoffice activiteiten en implementeert sales en marketing acties om de opgelegde targets te behalen.

Client Description

Onze klant is een wereldspeler met aanzien in de automotive sector die zich hier in België gevestigd heeft. Voor het rollend warehouse materieel zijn ze op zoek naar een ervaren Accountmanager voor de dealers in de DACH landen (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland).

Candidate Profile

Je hebt tenminste 5 jaar ervaring als B2B accountmanager binnen een internationaal kader. Je hebt een passie voor technologie en bezit over de nodige kennis.

Je hebt bij voorkeur ook ervaring met vorkliften, torenkranen, e.a. rollend materieel. Je beheerst het Nederlands, Engels en Duits zowel mondeling als schriftelijk en kan goed overweg met software applicaties (Word, Excel, Outlook.

 • Je bent target minded, denkt creatief 'out of the box' en profileert jezelf als een echte teamplayer. Tenslotte ben je bereid (onregelmatig) te reizen naar de dealers in de DACH landen en naar internationale beurzen.
 • Client Offer

  Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een sterk internationaal karakter. Naast een boeiende functie kan je rekenen op een onmiddellijk vaste in dienst name met een aantrekkelijk loon dat wordt aangevuld met bedrijfswagen e.

  a. extralegale voordelen. Ben je geprikkeld of wil je meer weten? Neem contact op met ons via het mailadres office.vlaamsbrabantpermanent manpower.

  be of telefonisch op het nummer 016 270 333.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier