Telesecretariaat medewerker - parttime (m/v)
Konvert Interim Hasselt
Hasselt, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een part-time telesecretariaat medewerker. Je behandelt inkomende oproepen van onze klanten (dokters, tandartsen, bedrijven en wachtdiensten) vlot en professioneel.

Bovendien leg je consultaties vast, noteer je afspraken en bestellingen, stuur je technici aan en verbind je klanten door met vertegenwoordigers.

Het betreft een parttime functie van 24u / week (te presteren op 5 dagen). Je bent steeds vriendelijk maar doortastend.

Aanbod

Contact opnemen met klanten en potentiële klantenDe producten en diensten van de onderneming voorstellen (nieuwe producten, bijkomende verkoop, .

 • De klant informeren over de kenmerken van de productenDe klant adviseren bij zijn keuze. De beschikbaarheid van het product, de dienst controlerenDe gegevens van de bestelling, de reservatie, .
 • invoeren. De klant oriënteren en zijn oproep naar de gepaste gesprekspartner doorschakelen (technicus, verkoper, klantverantwoordelijke, .
 • Digitale opvolgingsdocumenten van de oproep invullen. Het doel van de oproep kenbaar maken of identificeren (bestelling, verkoop, informatie, reclame, bijstand, .
 • Zich voorstellen aan de telefoonDe identiteit en de gegevens van de gesprekspartner controleren (klantnummer, adres, .
 • Je werkt in een jong, familiaal en gezond bedrijf dat snel groeit. Optie vast, met een aantrekkelijk loon in een aangename werksfeer.
 • Je kan rekenen op professionele coaching en begeleiding. Bovendien is ons moderne gebouw dankzij de ruime parking en vlotte trein- en busverbindingen uitstekend bereikbaar.

  Vereiste kwalificaties

  Je spreekt vlot Nederlands en Frans Je bent flexibel naar werkuren (maandag t / m vrijdag tussen 8 en 20 uur en enkele zaterdagen tussen 8 en 13 uur), waarbij je ruim op tijd jouw planning krijgt.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier