Spoorwegelektricien
Accent
Kasterlee, BE
4 dagen geleden

Onze klant is gespecialiseerd in spoorwegen : bovenleidingen, seininrichting en montagewerken. Ze maken deel uitvan een grote groep waar 600 medewerkers elke dag het beste vanzichzelf geven.

Onze partner is marktleider in hun sector enbeschikken over een uitgebreid en hoogtechnologisch machinepark.Deze vestiging is gespecialiseerd in elektriciteitswerken,seininrichtingen, bedrading en vliegveldbebakening.

Ze verrichtende meest complexe en uiteenlopende elektrotechnischeinstallatiewerkzaamheden.

Functiebeschrijving

Wezoeken hiervoor handige, technische mensen die een degelijkebasiskennis elektriciteit hebben. Taken : Spoortoestelleninstalleren in sporen, kabels trekken, afwerken en aansluiten,verbindingsmoffen maken, kabelmetingen, kleine storingen oplossen.

Geen schrik hebben van eventueel grondwerk en fysiek zwaarder werkindien nodig. Voornamelijk buitenwerk. De job wordt internaangeleerd.

Belangrijk is dat er wordt opengestaan voorflexibel zijn naar afstand (werken over heel Belgi) en werktijdentoe (open staan voor nacht- enweekendwerk).

Functie-eisen

Liefstheb je een stabiele werkervaring die handig en technisch aangelegdis met een portie basiskennis elektriciteit. Je bent bereid om deafstand tot Mechelen af te leggen en moet open staan voor frequentnacht- en weekendwerk.

Is deze vacature niet helemaal jouw ding,maar ben je wel op zoek naar een job optie vast in de bouwsector?Mag je ons altijd contacteren 014 / 24.

41.47 ofgeel.construct accentjobs.be

Arbeidsvoorwaarden

Onzeklant is een groeiend bouwbedrijf dat sterk focust op hunmedewerkers. Een recente rebranding van de firma zorgt ervoor datzij hun medewerkers een aangename werksfeer en structuur kunnenaanbieden.

Hiernaast bieden ze je ook een aantrekkelijk loonpakket.Indien je zelf gedreven en enthousiast bent, zal je je perfectthuis voelen in dit team!

 • Een correcteverloning volgens PC 124;
 • Gevarieerd enafwisselend werk binnen een gezond en groeiende firma;
 • De kans om je bij te scholen en opleidingen tevolgen;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier