.NET cloud developer
Experis
Brussels, Belgium
1 dag geleden
 • NET developer
 • niet open voor freelancers)

  Introductie Experis

  Experis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup - al meer dan 70 jaar een wereldleider in arbeidsbureaus en een erkende pionier in de branche.

  Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en gebruiken we dagelijks meer dan 38.000 bekwame professionals.

  Daarom wenden meer dan 80% van de Fortune Global 500 zich tot ons voor het professionele talent dat hen onderscheidt. Experis IT specialiseert zich in werving en selectie van IT profielen.

  Onze klant is actief in alle aspecten van clinical research voor farmaceutische en biotechnologische bedrijven, en heeft ook expertise in farmaceutische kwaliteitscontrole.

  Functiebeschrijving

  Hun afdeling Process Improvements maakt applicaties in .NET enerzijds, en in de rapid development omgeving van Oracle (Apex) anderzijds.

  Momenteel recruiteren we binnen deze afdeling een Application Developer met kennis van .NET.

  Ben je gepassioneerd door Development, Big Data en dit in een life science omgeving? Vind je hoge kwaliteit erg belangrijk?

  De verantwoordelijkheden

  Je vertrekt van de requirements van de business en vertaalt deze naar een applicatie (in samenwerking met de project lead en analyst).

  Enerzijds werk je aan de creatie van applicaties, anderzijds migreer je deze naar een cloud platform (Azure / .Net). Ook bied je support op de bestaande desktop applicaties.

  Veel logica van de programma’s zit in PL / SQL packages (Oracle omgeving) : kennis hiervan is een plus, maar niet vereist.

  Jouw collega’s binnen het departement kunnen ook bij jou terecht voor algemene vragen rond de applicaties die ontwikkeld zijn in het team.

  Jouw profiel

  Voor deze functie kijken we uit naar kandidaten met een Bachelor of Master in een IT en / of relevante werkervaring.

  Hierbij heb je een grote affiniteit met moderne ontwikkeltechnieken, en zijn termen als code revision systemen, code / unit testing & code review voor jou niet onbekend.

  Tevens heb je een goede kennis van .Net / C# programmatie (PL / SQL is een plus).

  Je werkt zeer nauwkeurig en werkt graag samen met collega’s.

  Je houdt ervan om in een sterk internationale omgeving te werken. Engels is dan ook je 2de moedertaal!

  Ons aanbod

  Je maandsalaris van Application Developer wordt aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen. Bij ons wordt er veel waarde gehecht aan een goede work-life balance.

  Ons bedrijf staat voor open communicatie, professionele ontwikkeling en innovatie. Wil je extra trainingen volgen, heb je internationale ambities, innovatieve ideëen, ... We horen het graag.

  Interesse?

  Stuur je laatste CV en een korte motivatie naar vina.debondt experis.be

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier