Automation Engineer met internationale ambities
vind!
Roeselare, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je stelt de functionele analyse van het project op. Je bepaalt het werkings- en bedieningsprincipe van de machinelijn op basis van de wensen en noden van de eindklant.

Je bepaalt de benodigde componenten (sensoren, motorsturingen, PLC, K), en biedt ondersteuning aan elektrisch tekenaars, installateurs, bordenbouwers.

Je ontwerpt en programmeert de software en de bedieningsschermen. Je staat in voor de opstart van de machinelijn binnen het bedrijf.

Je voert functionele testen over de volledige machinelijn uit. Daarna ga je ter plaatse bij de klant voor de opstart en de afstelling van de machinelijn.

Je geeft opleiding aan de eindgebruiker en volgt de installatie tot de oplevering op. Daarnaast geef je ook service bij problemen met bestaande installaties.

Wat maakt jou de geknipte kandidaat? Je bent ambitieus en bent op zoek naar een vaste job binnen een jong en dynamisch bedrijf waar open communicatielijnen een extra troef vormen.

Je bent communicatief, houdt van teamwork en klantencontact. Je beschikt over een technisch & praktisch inzicht en een sterk organisatietalent.

Je beschikt over kennis van industriële elektriciteit en een basiskennis informatica, mechanica, hydraulica en pneumatica.

Je hebt een goeie kennis van industriële programmatie en mechatronische systemen of je hebt de achtergrond en interesse om dit snel aan te leren.

Je genoot een master of bacheloropleiding elektromechanica of elektronica of U bent evenwaardig door ervaring. Je spreekt vloeiend Nederlands en je hebt een goede kennis van het Engels.

Kennis van een andere taal is een pluspunt. Wat biedt jouw nieuwe werkgever? Je krijgt voldoende ruimte om zelfstandig te werken en initiatief te tonen.

Verwacht je aan een uitdagende job, met technisch complexe projecten, reële opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk loonpakket met uitgebreide extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Daarnaast kom je terecht in een technisch uitdagende omgeving, waar de medewerkers centraal staan. We bieden je de kans om mee te evolueren binnen een jong en dynamisch bedrijf waar open communicatielijnen een extra troef vormen.

Onze klant is een jong bedrijf in volle expansie en een spin-off van een internationale machinebouwer. Het verzorgt industriële automatisatie voor machinebouw en industrie.

Hiervoor staat een dynamisch team van ervaren ingenieurs en techniekers paraat waarvan allen geïnspireerd door machines en automatisatie.

Hun werkmethode is rechttoe rechtaan : zoeken naar de juiste oplossing, samen met alle partijen. De doelstelling bestaat erin om meerwaarde te creëren door het leveren van kwalitatieve en innovatieve oplossingen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier