Programmacoördinator Colruyt Group Academy
Colruyt Group Academy
HALLE, BEL
5 dagen geleden

Vacatureomschrijving

Voortdurend bijleren, het is belangrijker dan ooit. Als programmacoördinator bij Colruyt Group Academy zorg jij voor een aantrekkelijk aanbod van opleidingen en workshops voor particulieren die inspelen op de strategische doelstellingen van Colruyt Group.

Een inhoudelijk uitdagende rol met veel variatie!

Colruyt Group Academy staat voor ontmoeting en inspiratie in een open leeromgeving. Enerzijds organiseren we opleidingen voor de medewerkers van Colruyt Group, anderzijds inspirerende workshops voor consumenten rond producten en thema’s uit het dagelijkse leven.

Van "Eten & drinken" tot "Maatschappelijke thema's", in elk academiehuis staan er tal van workshops op het programma. Dagelijks komen er tientallen deelnemers van alle leeftijden over de vloer.

Als programmacoördinator stel je op basis van de strategische doelstellingen van Colruyt Group een jaarprogramma op voor Colruyt Group Academy (CGA).

Je stemt daarvoor af met de interne stakeholders van Colruyt Group. Je beheert het totale programma, je coördineert de planning en je bent verantwoordelijk voor de goede organisatie en uitwerking van de activiteiten.

Samen met je interne stakeholder bepaal jij de vorm, de inhoud en de lesgever. Je waakt over de kwaliteit van je aanbod en stuurt bij als dat nodig is.

Je integreert het aanbod en de werking van CGA in de dagdagelijkse werking van de relevante afdelingen en diensten. Je bent voor Colruyt Group het eerste aanspreekpunt over alles wat met CGA te maken heeft en binnen CGA vertegenwoordig je Colruyt Group.

Je stelt je op als een echte brugfiguur, zo garandeer je een optimale samenwerking.

Je bouwt duurzame relaties op met de interne stakeholders en lesgevers. Wanneer het aanbod daarom vraagt, zoek je nieuwe lesgevers.

Je werkt in Halle en kan 2 dagen per week werken op afstand.

Profiel

 • Externe focus Je hebt interesse in thema's zoals bewust consumeren, gezond leven en duurzaamheid. Door jouw externe focus ben je mee met de nieuwe hypes en trends.
 • Je weet wat er leeft op de markt en je brengt vernieuwende ideeën aan.

 • Autonoom werken Je doet je job zelfstandig en durft zelf beslissingen te nemen.
 • Veerkracht Wanneer een situatie wijzigt, pas je je makkelijk aan. Je initieert ook zelf graag verandering. Dankzij je veerkracht slaag je erin om door te zetten en impact te creëren.
 • Positieve attitude Je bent een rasechte positivo en neemt graag initiatief. Je hebt de ondernemerszin, goesting en persoonlijkheid om je rol succesvol uit te oefenen.
 • En doet er alles aan om het positieve uit te dragen in lijn met de waarden van Colruyt Group.

 • Klantgericht Je hebt voeling met je doelgroep en weet de juiste inhoud en leervormen te kiezen. Hiervoor volg je de markt op en hou je vinger aan de pols over welke thema’s belangrijk zijn voor Colruyt Group.
 • Talenkennis - Je communiceert vlot in het Nederlands, zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken.
 • Kennis van het Frans en / of het Engels is een plus.

  Wij bieden

 • Ruimte voor initiatief Als programmacoördinator heb je de vrijheid om creatieve, innovatieve voorstellen te doen.
 • Afwisseling Geen enkele dag is dezelfde. Je werkt samen met veel verschillende mensen en je hebt een gevarieerd takenpakket.
 • Groeikansen Je kan heel wat interne en externe opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.
 • Aantrekkelijk loonpakket Boven op een aantrekkelijk loon krijg je ook tal van extralegale voordelen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier