Bediener lasrobot
Accent
Lichtervelde, BE
2 uur geleden

De vraag naar voeding wordt met een groeiendewereldbevolking steeds groter. Bedrijven moeten daarom effici nteren effectiever gaan produceren.

Deze onderneming, gelegen inLichtervelde, wil bedrijven hierbij helpen door modulaire silo's teontwerpen die weinig plaats innemen en vlot te monteren zijn ineender welke productie-eenheid.

Wereldwijd rekenenvoedselproducenten dan ook op hun knowhow. Iedere samenwerkingkrijgt de volle aandacht van hun ingenieurs, al 25 jaar lang.

Zoverzamelden ze intussen voldoende ervaring om echt elk project toteen succesvol einde tebrengen.

Functiebeschrijving

Jestaat in voor het samenstellen en het halfautomaatlassen vanonderdelen volgens werktekeningen. Je staat in voor het bedienenvan de lasrobot volgens de opgegeven werk- enveiligheidsinstructies.

Je controleert de gelaste onderdelen envoert correcties uit waar nodig. Tot slot draag je mee zorg vooreen nette en aangenamewerkomgeving.

Functie-eisen

Jehebt ervaring als halfautomaatlassen Je kan planlezen Enigeervaring in het bedienen van lasrobots is een pluspunt Indien jebeschikt over een heftruck-attest is dit een plus, maar geenvereiste.

Je bent bereid om in een 2- of 3- ploegen stelsel tewerken

Arbeidsvoorwaarden

Eenaantrekkelijk loon met extralegale voordelen Werken in eenploegstelsel Een toffe en diverse groep collega's Een no-nonsensewerkomgeving

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier