QUALITY DIRECTOR VOEDING
hays
Brugge, West-Vlaanderen, België
1 dag geleden
source : Jobat
-

Als kwaliteitsmanager in dit voedingsbedrijf zetel je binnen het directiecomité, sta je in voor de strategische bepaling van het kwaliteitsbeleid en zorg je voor een correcte naleving & uniformisering hiervan binnen de verschillende sites in West-Vlaanderen & over verschillende landen heen.

Hiervoor werk je nauw samen met de kwaliteitsmanagers op groepsniveau en de quality officers van de verschillende plants.

Je blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in jouw marktsegement en zorgt voor het up-to-date houden van het kwaliteitssysteem door voortdurend te zoeken naar optimalisaties en verbeteringen.

Als Quality Director beschik je idealiter over een master in een voedingsgerelateerde richting aangevuld met een aantal jaar relevante werkervaring binnen de voeding.

Daarnaast heb je ervaring met het aansturen van mensen en heb je kennis van IFS / BRC-certificaten. Verder beschik je over een sterke dosis organisatievermogen, goede communicatievaardigheden en weet je steeds een helicopterview te bewaren.

Tot slot ben je ook bereid om 10% van jouw tijd te reizen naar de andere sites.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier