Voorman / Supervisor
Vinci Energies
Sint-Niklaas, Belgium
3 uur geleden
source : Experteer

Jouw takenAls Voorman / supervisor sta je in voor de organisatie en het leiden van een ploeg werknemers.Je bestelt materialen en middelen in overeenstemming met de financiële mogelijkheden.

fhankelijk van de grootte van het project ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden.

Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden,aansturen,controleren en organiseren van de werknemers.Veiligheid is prioriteit nummer 1Je kan elektrische schema's lezen en zorgt ervoor dat de vergunningen in orde zijn.

Je bent ook verantwoordelijk voor het aansturen van onderaannemers. Je coordineert de werkvoorbereiding en planning van de werken.

Je onderhoudt een goed contact met de klanten.Je volgt de technische kant van de werkzaamheden op en controleert de uitgevoerde werken.

Profil : Je profielJe hebt elektrische kennis.Je beschikt over een eerste werkervaring als leidinggevende.Je ben in het bezit van een VCA-VOL attest.

Wat bieden wij?Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur. Bovenop je mooi brutoloon ontvang je een mooi verloningspakket : bedrijfswagen (die ook privé mag worden gebruikt), maaltijdcheques van 8 euro, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, laptop, bonussen,.

 • Je zal training en coaching krijgen die nodig is voor de ontwikkeling van je loopbaan. Dankzij evaluaties heb je zicht op de toekomst en blijf je maar groeien.
 • Je komt terecht in een veilige werkomgeving.Bovenop jouw wettelijk verlof ontvang je 12 ADV dagen. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten : sinterklaasfeest, personeelsfeest, familiedag, .

 • Interesse? Solliciteer online of stuur je CV naar michael.dewilde actemium.comEntity : Chez Actemium vous ne trouvez que des experts en automation, contrôle de process & instrumentation, ingénierie électrique et mécanique, nettoyage industriel & tuyauterie et dans l'industrie IT.
 • Nos collaborateurs ont tous un bon niveau de formation (Bachelor ou Master) en orientation technique. Ils ont une passion pour la technique et / ou la gestion d'équipes techniques.

  De notre coté, notre rôle est de développer tant vos connaissances techniques que vos compétences managériales. Nos environnements clients sont donc très variées et se situent dans l'alimentation, en production de produits laitiers & boissons, en chimie, en oil & gaz, en sciences de la vie et dans le secteur de l'énergie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier