Dispatcher Co/Di
dbschenker
Zwevegem, West Flanders, Belgium
6 dagen geleden

Your tasks

De functie *Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en rendabel verlopen van de transporten, je zorgt voor een optimale beladingsgraad.

 • Je plant de ritten en volgt deze verder op.*Naar gelang bijkomende of wijzigende opdrachten corrigeer je de planning waar nodig.
 • Je geeft instructies aan de chauffeurs en bezorgt hen de nodige transportdocumenten.*Je anticipeert op eventuele operationele problemen en lost deze op.
 • Je staat in voor een correcte administratieve verwerking van de zendingen.*Er wordt voor deze functie in 3 shiften gewerkt.
 • Requirements

  Wij vragen Om deze functie succesvol in te vullen zijn wij op zoek naar iemand met : * Bachelor werk en denkniveau.* Creatieve plan capaciteiten met een commerciƫle instelling.

 • Minimaal eerste planningservaring vanuit een eerdere job en / of stage.* Uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse en Franse taal.
 • Uitstekende vaardigheid met het Microsoft office pakket, Excel in het bijzonder.* Een hart voor klanttevredenheid. Wij bieden Wij bieden je een uitdagende voltijds job bij een stabiele wereldspeler in de logistieke sector met volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.
 • Je wordt onderdeel van een gemotiveerd team en kan rekenen op de steun van je collega's en leidinggevende. Je komt te werken op een zeer aansprekende locatie en krijgt alle moderne middelen tot je beschikking voor het uitvoeren van je functie.

  Daarbovenop ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

  Our offer

  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden.

  Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiƫnte planning te verzorgen voor nationale trailers en distributiewagens.

  Je werkt hiervoor nauw samen met een 6-tal directe collega's.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier