Aankoper
Manpower
Herent, Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een speler op de markt van relatiegeschenken, zijn wij op zoek naar een Aankoper. In je nieuwe functie sta je in voor het de behandeling van het aankoopproces van A tot Z.

Hierbij ben je verantwoordelijk voor het gehele orderproces, de bewaking en continue verbetering van het aankoopproces, de dispatching van de Purchase-mailbox en het delegeren en opvolgen zodat deadlines gehaald worden.

Bovendien sta je rechtstreeks in contact met de verschillende interne departementen en leveranciers waarbij je ook klachtenbehandeling tot één van je verantwoordelijkheden neemt.

Voor deze functie beschik je over een Bachelor-diploma of kan je dit compenseren door een eerste relevante ervaring. Als Aankoper ben je een echte onderhandelaar en sta je communicatief sterk in je schoenen.

Hierbij komt je goede talenkennis (NDL-ENG-FR) goed van pas. Bovendien ben je vertrouwd met MS Office en heb je ervaring met ERP.

Kennis van Navision wordt gezien als een pluspunt. Als Aankoper stel je je flexibel op en ben je klant- en resultaatgericht.

Bovendien ga je graag analytisch en gestructureerd te werk.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier