Mecanicien (2 ploegen) - Oudenaarde
AGO Jobs & HR
Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, gelegen in Oudenaarde, is AGO Technics op zoek naar een mecanicien voor de productie-afdeling in 2 ploegen.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van volgende taken : - preventieve en reactieve onderhouden aan machines en installaties- kleine constructies maken- bestaande piping kan je wijzigen of uitbreiden (perslucht, hydraulica, grondstoftransport)- meewerken aan de installatie van nieuwe machines en wijzigingen aanbrengen aan bestaande machines- af en toe voer je laswerken uit- opzoeken van storingen en deze herstellen op basis van hydraulische en pneumatische schema's

Voor de uitvoering van deze functie zijn we op zoek naar iemand die in het bezit is van een diploma in de mechanica, bij voorkeur heb je reeds enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie.

Het is heel belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt. Wanneer je in het bezit bent van een attest voor het besturen van een heftruck, hoogtewerker en rolbrug vormt dit een extra troef.

Indien je dit nog niet in het bezit hebt, ben je bereid dit te behalen. Je wenst in 2 ploegen te werken en voert graag zelfstandig opdrachten uit.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier